Fotoğrafların senin kontrolünde.
Albümüm’den bir fotoğrafı açıp Fotoğrafı sil düğmesine bas. Onayladığında kaynak fotoğraf, tüm bağlı sonuçlar ve hikâyeler kalıcı olarak silinir. İşlenmekte olan bir fotoğraf için önce işlemin tamamlanmasını bekle.
Bu işlem hesabını ve mali işlem kayıtlarını silmez. Tam hesap silme başvuru kanalı, veri sorumlusu bilgileriyle birlikte yayın öncesi tamamlanacaktır.
Albümüme git →